its-my-experience-online-anke-van-asselt

Een heel weekend
voor jou

Inspirerende yogalessen, intenties plaatsen, geleide meditatie, gezonde voeding, een (stilte)wandeling, tijd voor jezelf, verbinden met gelijkgestemden en nog veel meer.

En dat allemaal op een prachtige plek vol rust en natuur aan werelderfgoed de Waddenzee!

Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht.
Dit weekend staat geheel in het teken van jou.

Krijg je er al zin in?

22, 23 en 24 maart 2024

Thema: bloei!

Tijdens het eerste weekend van het voorjaar zal deze editie van It’s MY weekend! in het teken staan van opruimen en groei, zodat jij weer tot bloei komt.

Een thema dat uitstekend past bij de lente. Na dit weekend ga jij het seizoen stralend en met nieuwe energie tegemoet!

Wat je kunt verwachten

Time to slow down

Lisanne en Anke zullen je dit weekend in de watten leggen en overstelpen met liefde en aandacht voor jou en jouw proces, maar je ook genoeg ruimte voor relax-momentjes gunnen.

Lisanne is als HSP-specialist en zangeres bedreven in zingen en meditaties en raakt je met haar intuïtie en gevoeligheid.
Anke is er als lifecoach om jou te voorzien van nieuwe inzichten op je pad door middel van opdrachten of een luisterend oor.

Waar Lisanne je raakt en een stukje heling brengt, geeft Anke je volgende stappen op je pad waar nodig. Samen zijn ze een gouden duo!

Tijdens It’s MY weekend! kun je uitgebreid genieten van yin-yoga
(rustige, ontspannen en helende yoga), gegeven door een
bevlogen yogadocente.

Tijdens de yoga gaat het niet om de perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar gaan we ieder op onze eigen wijze om met de lessen. Iedereen kan dus meedoen, of je nou yoga-ervaring hebt of niet.

Er wordt vegetarisch en biologisch gekookt door een fijne kok.
Met eventuele dieetwensen/allergieën wordt rekening gehouden.

De yogalessen, meditaties, gezonde voeding, opdrachten, gesprekken met deelneemsters en met ons als begeleiders…
Allemaal dienen ze hetzelfde doel: jou helpen ontspannen om te doen waarvoor je gekomen bent, tijd nemen voor jezelf en je intentie voor dit weekend.

Over de locatie

Boerderij ‘Zen aan Zee’

Het weekend zal plaatsvinden in de boerderij van Danielle en Frank.
Boerderij/retreatcenter ‘Zen aan Zee’ is een plek waar aan alles is gedacht. Een sfeervolle, kleinschalige locatie die bij uitstek geschikt is voor retreats.

De boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Met de mooiste uitzichten en fonkelende sterrenluchten.

Een oase van rust en tegelijk een plek om te creëren. En dat is ook zeker wat we gaan doen.

Over de voorzieningen

Sfeervol genieten

De boerderij beschikt over vijf ruime appartementen met een eigen, luxe badkamer inclusief ligbad.

Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën een appartement. Kom je alleen? Dan word je ingedeeld met één of twee andere deelnemers die ook alleen komen in een ruim appartement met voldoende privacy. Alle appartementen hebben een eigen zitplekje om je even terug te trekken.

Er is een knusse huiskamerstudio waarin de yogalessen en samenkomsten plaats zullen vinden.

Verder beschikt de accommodatie over een sfeervolle eetzaal en voldoende ruimte en zitjes. Zo is er een heerlijke lounge met fijne banken en een inspirerende ruimte met grote tafel om aan te zitten, lezen, schrijven etc. En dan de tuin. Een heerlijke plek om te genieten!

Programma

Niks moet,
niksen mag.

Hier krijg je alvast een indruk van het programma. Het exacte programma ontvang je uiterlijk een week van tevoren.

Je bent altijd zelf vrij om te kiezen waar je wel en niet aan mee wilt doen. Je bent tot niks verplicht, het is JOUW weekend.
Niks moet en niksen mag. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is!

Vrijdag

We starten op vrijdag rond 16:00 met thee en wat lekkers. Je hebt even tijd om in te checken en tot jezelf te komen na misschien wel een drukke week.

Vervolgens starten we rond 17:30 met een welkomstmeditatie ‘Aankomen in het moment’ en een kennismakingscirkel.
Aan het begin van de avond is het diner, gevolgd door Bedtime-Yoga. Na de tijd is er ruimte om naar je kamer te gaan of nog even na te praten onder het genot van een kopje thee.

Zaterdag

Op zaterdag starten we met ontbijt, gevolg door een stiltewandeling. Hierna gaan we aan de slag met onze intenties door middel van een workshop.

Na de lunch ben je lekker vrij voor een wandeling of om de omgeving te verkennen. Misschien wil je je wel even terugtrekken aan een van de tafeltjes of op je kamer. Of neem je lekker een bad.
Net wat je wilt!

Aan het eind van de middag staat er een snack voor je klaar, gevolgd door een speciaal verrassingsuurtje. Na het diner kun je de rest van de avond zelf invulling geven.

Zondag

Na de yogales heb je tijd en ruimte voor jezelf. Afhankelijk van wat de groep nodig heeft, zoeken we nog een stukje verdieping door middel van een gesprek, een workshop of een verlenging van de workshop van zaterdag.

We eindigen de zondag tussen 15:00 en 16:00 met een eindcirkel:
wat neem je mee naar huis?

16:00 sluiten we de dag af en ga je opgeladen naar huis.

Een heerlijk weekend op een idyllische plek om even tot rust te koen. Onthaasten en ont-moeten. Acitivteiten gericht op loslaten en bewustwording. De yoga, het wandelen en het heerlijke (biologische vegan) eten maakte het compleet. Een perfect weekend!

Nynke

Bij ‘goed voor mezelf zorgen’ dacht ik altijd aan leuke kleding kopen of regelmatig naar de kapper gaan. Ik heb ontdekt dat ik veel meer baat heb bij rust, mediteren, goed eten, naar buiten gaan en minder schermtijd. Dat deed ik allemaal (!) in een weekend met Anke en het effect ervan is vele malen groter en blijft langer hangen dan het goede gevoel van een nieuwe outfit. Ik voel me fit, sterk, vrolijk en uitgerust.

Hilde

Tijd en geld investeren in dit weekend was voor mij een boodschap aan mezelf dt ik dat waard ben. Vanuit de overtuiging dat het iedereen helpt als ik goed voor mezelf zorg. Door de yoga, tijd voor mezelf en de ruimte van de omgeving kwam ik goed bij mezelf, met alle mooie processen die dat tweet bracht. Ik denk nog regelmatig terug aan de waardevolle momenten met mezelf en met de groep, waarin als vanzelf ook zulke mooie dingen gebeurden. Ik ben dankbaar dat Anke en zon waardevol weekend op mijn pad gekomen zijn.

Marijke

Het weekend bracht mij ontspanning, jezelf mogen zijn, een luisterend oor, gezelligheid, genieten. Ook heb ik yoga en meditatie geleerd.

Lucy

Een weekend vol bijzondere ontmoetingen, mooie en waardevolle gesprekken, toevallige connecties, bewustzijn, ruimte en tijd voor jezelf, fijne yogalessen, lekker eten en een heel speciaal muzikaal moment met elkaar op een magisch mooie plek!

Lisanne

Ik hield mijn intentie ‘loslaten’ goed voor ogen . Ik kon daardoor de eerste helft van het weekend goed zaken loslaten, waardoor er ruimte kwam voor liefde voor mezelf. Ik ben dankbaar voor het -voor mij- heftige maar mooie en hoognodige proces met hulp van prachtige mensen om me heen. Ongelooflijk wat zo’n weekend met je kan doen. Dank voor de mooie inzichten, het was magisch

Karin

STILSTAAN, TIJD VOOR JEZELF,

VERBINDEN EN GENIETEN.
2 overnachtingen
Alle dagen biologische en vegetarische voeding (ontbijt, lunch, diner)
Drie yoga-sessies van 1,5 uur
Workshop passend bij het weekend
Stiltewandeling

Verrassingsuurtje

Reserveer hier jouw plekje

Neem een vriendin mee of kom alleen en
ontmoet gelijkgestemden tijdens het weekend!

Jouw investering in jezelf

Kies welke optie het beste bij jou past:

Eenmalig

€547

2 termijnen

€277